Verzending

Vanuit ons centrale magazijn in Nederland worden op 3 dagen per week de bestellingen verzonden:

Op maandag de bestellingen van het weekend ervoor, op woensdag de bestelling van maandag & dinsdag en net voor het weekend op vrijdag middag de bestellingen welke geplaats zijn op woensdag, donderdag & vrijdag tot 15:00.

De pakketjes voorzien van een trackingnummer worden binnen Nederland en door heel Europa verstuurd via PostNL of DHL. Hiermee ben u verzekerd van een snelle en betrouwbare levering van uw bestelling!

Wij streven ernaar alles zo voordelig mogelijk te verzenden. Het door u betaalde bedrag voor de verzendkosten is daarmee dus slechts een maximum bedrag. De daadwerkelijke verzendkosten worden altijd verrekend met de door u vooraf betaalde verzendkosten. Mocht u uiteindelijk teveel verzendkosten betaald hebben, dan wordt het verschil retour gestort via PayPal of a contant aan de zending toegevoegd.

Voor sommige zware en daarmee duurder te versturen artikelen, zit de meerprijs voor de verzendkosten ten opzichte van het standaard verzendtarief, verwerkt in de prijs van het artikel.